“Subsidies zijn lastig en vast niet voor mijn bedrijf bereikbaar”

 

Denk jij dit ook? Dit is in onze ogen een groot misverstand. Dat het lastig is, is wel waar trouwens, maar omdat dit dagelijkse kost voor ons is, weten we hierin aardig de wegen te vinden.

Wij zien vele ondernemers met prachtige innovatieve ideeën. Ideeën die zo vernieuwend zijn dat er subsidie voor mogelijk is. Vaak wordt er al gestart met de ontwikkeling zonder dat gekeken is naar de mogelijkheden voor subsidie. Best zonde, want die fase kost nu eenmaal veel tijd en geld.

Wij zien ook dat ondernemers liever niet die lastige brij van formulieren invullen. Wij helpen daarbij en doen dat met zo weinig mogelijk rompslomp voor jou als ondernemer. Je kunt ons daar eenvoudig toe machtigen. Een eerste gesprek is vrijblijvend en dan komen we liefst ook bij jou langs, zodat we met eigen ogen kunnen zien waar je onderneming mee bezig is.

Wij bieden complete hulp bij aanvragen van subsidies:

  • We geven advies en doen een inschatting van de kans van slagen.
  • We schrijven het projectplan.
  • We dienen de aanvraag tijdig en compleet in.
  • We zorgen voor de verantwoording en de afhandeling.

De basis kan zijn; no cure, no pay, maar tegen een uurtarief willen wij ook gerust meekijken als je je aanvraag zelf voorbereidt.

Elyt’s Quickscan

Alle relevante regelingen voor jouw bedrijf in één overzicht

Wil je weten welke subsidieregelingen voor jouw bedrijf geschikt zijn? Vraag dan een quickscan aan. In een quickscan staan alle geschikte regelingen voor jouw bedrijf in een op maat gemaakt overzicht. In dit overzicht worden de mogelijke subsidiebedragen, percentages én subsidiabele kosten genoemd. 

Ben je ondernemer en wil je zelf een subsidie aanvragen? Dat kan!

Met onze online cursus laat ik je in vijf stappen zien hoe je een subsidie kunt aanvragen en hoe je in aanmerking komt voor de voucherregeling Fryslân met een subsidie van € 2.500,-

Ben je ondernemer en zie je overheidinstanties als
PAARSE krokodillen?

Contactgegevens

Elyt Consultancy
Tjessingawei 8
9047 VG Minnertsga

T. +31 – (0)6 -155 17 607
E. info@elytconsultancy.nl