Help! Ik heb een bedrijfsplan nodig!

 

Je hebt vele ideeën, maar je weet niet waar te beginnen. Je basis staat al, maar er is zoveel meer en er zijn zoveel kansen. Daarbij… voor groei of verbetering heb je financiering nodig. Vaak vragen financiers om een bedrijfsplan. In een logisch 5 stappen plan stellen wij jou bedrijfsplan op. We kijken naar de bestaande situatie en in gesprekken met jou stellen we je doelen vast voor de toekomst. Het uitgangspunt ben jijzelf als ondernemer en het team om je heen. We maken de doelen voor jou en je bedrijf SMART. Specifiek, Meetbaar, Actief met Resultaat en in de Tijd gezet. Dit helpt jou met het vertrouwen in je plannen. Dat straal je uit en helpt je om financiers te vinden voor je bedrijf. Dat geeft je rust en focus. Wij hanteren een helder format en werken dit uit specifiek naar jouw bedrijf en jouw situatie. Zo wordt het een waardevol document voor jouw bedrijf! Trouwens, voor het opstellen van een bedrijfsplan is het mogelijk om subsidie aan te vragen.

 

Juridische adviezen, wacht liever niet tot er al een probleem is!

Van algemene voorwaarden tot huur- of koopovereenkomsten voor bedrijfspanden. Laat ons even toetsen of de afspraken goed zijn vastgelegd. Soms bestaan er risico’s waar je even niet aan hebt gedacht. Ook kan het zijn dat bepalingen in overeenkomsten staan die helemaal niet geldig zijn.

Waar we tegenwoordig vele vragen over krijgen is het vastleggen van ideeën of geheimen. Op het gebied van juridisch advies zijn wij een soort van huisarts. Als het te specialistisch is, dan verwijzen we je door naar een meer gespecialiseerde jurist of advocaat in ons netwerk.

 

Heb jij het gevoel dat je tegen een muur blijft aanlopen? Schakel dan deskundige hulp in voor je onderneming.

Contactgegevens

Elyt Consultancy
Tjessingawei 8
9047 VG Minnertsga

T. +31 – (0)6 -155 17 607
E. info@elytconsultancy.nl