Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Loop je in je business er ook tegenaan dat sommige dilemma’s terug blijven komen?      Misschien wil je van alles tegelijk en vind je het lastig om focus te houden?                                   Of sta je voor een keuze om door te gaan of te stoppen met je bedrijf?                                         Als ondernemer kan je vaak prima beslissingen nemen voor je klanten, maar voor je eigen bedrijf is het soms heel anders. Dan komt het dichtbij en blijf je soms maar malen. Wanneer doe je het goed? 

Of ben je startende ondernemer met best wel veel ambities en wil je leren van de besten? Hoe moet dat met marketing, boekhouding, je aanbod, je klanten etc. etc.? 

Omdat we zelf ook ondernemen, kunnen wij ons heel goed inleven en jou helpen om op te starten of om je dilemma eens van verschillende kanten te belichten. Ons eigen netwerk zetten we ook in, als dat helpend is voor jou.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons in te schakelen voor het vinden van antwoorden op je vragen. Bel of mail gerust en we maken een afspraak.

 

 

 

Ben je het zat om alles alleen uit te puzzelen? Wil je nieuwe ideeën en inspiratie? 

Contactgegevens

Elyt Consultancy
Tjessingawei 8
9047 VG Minnertsga

T. +31 – (0)6 -155 17 607
E. info@elytconsultancy.nl