Elyt’s quickscan

“Subsidies zijn lastig en ingewikkeld, en niet voor mijn bedrijf beschikbaar.”

Dit is de indruk van menig ondernemer. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van subsidieregelingen. Wij zoeken graag voor jouw bedrijf naar geschikte subsidieregelingen en leveren een op maat gemaakt overzicht waarin de mogelijkheden voor jouw bedrijf worden genoemd. In dit overzicht staan de mogelijke subsidiebedragen, percentages én subsidiabele kosten.

Wist je dat?:

 • Elk bedrijf een totaal van € 200.000, – subsidie mag ontvangen, verdeeld over drie belastingjaren.
 • Kosten die al gemaakt zijn voor het indienen van het plan, vaak niet subsidiabel meer zijn. 
 • Kosten van diverse adviseurs vaak kan worden meegenomen als subsidiabele kosten. 
 • Wij deze mogelijkheid aanbieden voor € 295, -. Wanneer er geen passende regeling openstaat op het moment dat wij de quickscan uitvoeren wordt het bedrag gecrediteerd met aftrek van € 50, – administratiekosten. Wij noteren jouw gegevens in onze systemen. Hierdoor blijven wij actief op zoek naar relevante nieuwe regelingen voor jouw bedrijf. Vinden wij een relevante regeling? Dan nemen we vrijblijvend contact met je op.

Quickscan aanvragen?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij gaan voor jouw bedrijf op zoek naar relevante regelingen. Voordat wij met de quickscan aan de slag gaan, nemen wij eerst contact met je op om meer te weten te komen over jou en jouw bedrijf. 

10 + 1 =

Onze missie

Onze missie is ondernemers helpen in het woud van regels en mogelijkheden. De mogelijkheden zijn enorm. Het kost alleen vaak tijd en geld om die te realiseren. Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat jij kunt knallen met jou bedrijf!

Aarzel niet te lang met het volgen van deze training! Deze subsidie is namelijk populair en soms is al ver voor de einddatum het budget uitgeput. Dat zou toch jammer zijn!

  Contactgegevens

  Elyt Consultancy
  Tjessingawei 8
  9047 VG Minnertsga

  T. +31 – (0)6 -155 17 607
  E. info@elytconsultancy.nl