Subsidieoverzicht mei 2021

We hebben weer met veel zorg een overzicht gemaakt van de actuele subsidieregelingen.

Er zitten aan aantal regelingen tussen waar wij momenteel veel aanspraak op maken, zoals de MIT-regelingen en de kennisvouchers. De voucherregeling voor MKB’ers in Friesland kun je ook eenvoudig zelf aanvragen. Wil je weten hoe? Kijk op onze website voor meer informatie.

Het is helaas altijd mogelijk dat een fonds op een gegeven moment uitgeput is. Gelukkig gaan de ontwikkelingen zo snel dat er regelmatig weer andere regelingen open gaan. Wij ontvangen dagelijks updates, waarmee we nog sneller beschikken over de nieuwste informatie over bestaande en nieuwe subsidieregelingen. Zo is er (bijna) altijd een regeling die voor jouw bedrijf relevant is.

Klik hier voor het subsidieoverzicht van mei 2021.

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat wij kijken welke regelingen voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn? Vraag dan een Quickscan aan!

Wij zoeken graag voor jouw bedrijf naar geschikte subsidieregelingen en leveren een op maat gemaakt overzicht waarin de mogelijkheden voor jouw bedrijf worden genoemd met de mogelijke subsidiebedragen, percentages én subsidiabele kosten. Wij bieden deze mogelijkheid aan voor € 295, -. Wanneer er geen passende regeling openstaat op het moment dat wij de quickscan uitvoeren, wordt het bedrag gecrediteerd met aftrek van € 50. – administratiekosten. Wij noteren jouw gegevens in onze systemen. Hierdoor blijven wij actief op zoek naar relevante nieuwe regelingen voor jouw bedrijf.

Wil je gratis op de hoogte blijven van relevantie subsidieregelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Veel succes met dit overzicht!